Vállalatunkról


Vállalkozásunk több éves tapasztalattal bír különböző bérmunkák elvégzésében.

Cégünk profilja a kábel összeszerelés-konfekcionálás, melynek gyakorlása során széleskörű tapasztalatokra tettünk szert. Vállalkozásunkat több éves kábel összeszerelési-kábelkonfekcionáló tapasztalataink hasznosítása érdekében hoztuk létre. A Megbízói igényeket, a piac elvárásait és a lehetőségeket kiismerve alakítottuk, formáltuk vállalkozásunkat.

Célunk, hogy partnerünk csökkentse termékeinek önköltségét és mellette emelje profitját.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a megrendelőnek nyújtott termékek minőségére. Az elkészült termékek nívójának köszönhetően rövid időn belül sikerült a közismerten magas minőségi elvárásokat támasztó egyik legnagyobb elektronikai ipari vállalat beszállítójává válnunk.

Telephelyünk új,   korszerű 350 m2-es ESD védelemmel ellátott üzemi területen üzemel.

2023 -as év céljai közé tartozik az ISO 9001  tanusítás megszerzése.

Tevékenységünket a bővülő piaci igények kielégítésére további bérmunkák vállalásával egészítettük ki. A szükséglettől függően rugalmasan tudjuk alakítani dolgozói létszámunkat a feladatok volumenéhez igazodva.

Amennyiben az Önök cégénél adottak olyan termelési részfeladatok, különféle munkák, amelyek kiszervezésére van lehetőségük, szükségük, és egy olyan hosszú távú állandó partnert szeretnének, ahol a minőség és megbízhatóság, gyors munkavégzés mindenek felett áll, kérem, keressenek meg bennünket.